След като най-накрая роди дъщеричката си Максуел Дрю, американската певица и актриса Джесика Симпсън планира да започне да изкарва пари от бебето си.

Според слуховете само за една година блондинката може да спечели около 14 000 000 долара, ако си изиграе картите правилно.

"Джесика няма да продаде първите снимки на малката на някое списание, тя е по-хитра. Тя смята да разшири модната си линия и да започне да предлага най-различни продукти за майки и бебета - дрехи, козметика, аксесоари, и да използва Максуел като рекламно лице. Това би й донесло поне 5 000 000 долара годишно чиста печалба", обяснил запознат.

"Освен това в днешно време всичко се върти около звездните мамчета и техните деца и много брандове биха платили щедро на звезда от ранга на Джесика, за да носи техни дрехи, или да използва техни продукти. Джес съвсем спокойно би могла да спечели още 5 000 000 долара и от подобни реклами", смята информаторът, пише bliasak.bg.

"Големите пари обаче са в риалити предаванията и Джесика знае това много добре, тъй като има опит с тях. Много хора биха платили, за да надникнат в живота й и да разберат как се държи тя с детето си. Едно риалити шоу лесно би й донесло още няколко милиона. Не забравяйте и програмите за отслабване - за тях би била страхотна реклама, ако именно Джесика, която качи доста килограми по време на бременността си, си върне фигурата точно с техния режим", заключил източникът.

Вижте фотогалерия:

"Бременни" корици

Джесика Симпсън позира бременна за сп. Elle