Ромската перла Софи Маринова се въплъти в роля на легендарната актриса Вивиан Лий. Певицата си е направила фотосесия, в която е копирала плаката на абсолютната класика ''Отнесени от вихъра'' – филм, в който главна роля има едновремешната красавица Вивиан Лий.

Повод за превъплъщението на Софи е поредната й песен с чалга-рапъра Устата. Този им дует е юбилеен, десети на брой. Парчето се казва ''Отнесени от вятъра'', а премиерата му ще е на специален купон на 10 май.

Tой ще е с двоен повод – освен да чуят ''Отнесени от вятъра'', гостите ще пожелаят на добър час на Софи Маринова, която започва да се готви за изявата си на ''Евровизия''. Певицата ще ни представя в Баку на 24 май с песента си ''Любов без граници'', в която пее за любовта на най-различни езици – от арабски, през английски до френски.

Софка отсега раздава покани за купона си на 10 май. На картончетата ромската перла е заснета като в известната сцена от лентата ''Отнесени от вихъра'', пише kliuki.bg.

Над изпълнителката като напорист джънтълмен се е надвесил партньорът й по микрофон – Устата. Сбърканият жанрово рапър е в светъл костюм, с оранжева риза и червеникава вратовръзка на бели цветчета. Естествено носи слънчеви очила и е обръснат на ''катинарче''. Явно той трябва да е в ролята на другия главен герой от сагата Рет Бътлър. В лентата той бе изигран от големия актьор Кларк Гейбъл.