Звездите разкриват тайни от спалнята си в новото телевизионно предаване на Деми Мур.

След тежката раздяла с Ащън Кътчър и влизането в рехабилитационен център актрисата вече се е захванала с нови ангажименти.

Тя е продуцент на тв шоу, в което първенците на Холивуд споделят интимности.

В една от сериите Деми събира три от най-големите съблазнителки в киното. Гуинет Полтроу, Зоуи Солдана и Джейн Фонда разкриват любимите си сексуални пози пред водещата Аманда де Кадене, една от близките приятелки на Деми.

Най-скромна се оказала Полтроу. Актрисата, която е омъжена за вокала на бандата "Coldplay" Крис Мартин, се изчервила и засмяла, когато водещата я попитала за любимите й пози. През смях тя признала, че практикува всички.
Много по-откровена се оказала 33-годишната Зоуи Солдана. "Харесва ми мисионерската - обичам да го правя на колене, но и да бъда отгоре.

Харесва ми и когато съм права или кучешката", разкрила звездата от "Аватар".

Най-скандална обаче била Джейн Фонда. 74-годишната звезда, която винаги води под ръка по червения килим половинката си, музикалния продуцент Ричард Пери, откровено каза:

"Тъй като съм все още гъвкава, на мен ми харесва да го правя на колене. Но заради проблеми със ставите напоследък предпочитам да лежа или седя на дивана", разкрила легендата.