Преслава няма никакво намерение да минава под венчило с приятеля си Жоро Малката Бирма.

Певицата е заедно с милионерчето, наследник на един от близките до ВИС-2 магураджии, който е носител на оригиналния прякор Бирмата.

"В даден период нещата просто се подреждат и не се налага да кроиш планове нито за брак, нито за дете - просто се случва", казва пред ''Блясък'' Преслава, цитира .

"Аз мисля, че всичко е въпрос на обстоятелства и най-вече на чувства. В днешно време всеки гледа да угоди първо на себе си и затова много бракове се провалят. Аз често се шегувам, като питам колко е срокът на годност на любовта", допълва певицата.

Тя опровергава и слуховете, че е на нож с бъдещата си свекърва Лидия. Преслава дори се подмазва на родителката на гаджето си.

"Тя е уникален човек, никога не съм усещала негативно отношение от нейна страна. Страшно много я харесвам и ако трябва да говоря за нея, ще кажа само суперлативи", категорична е певицата.

Размяната на комплименти обаче продължава, след като Лидия споделя, че не е от майките, които ревнуват децата си:

"Обичам Жоро и ми е кеф, че на него му е добре. Нямам какво да деля с Преслава, тя е много земен човек и впечатленията ми от нея са прекрасни", споделя майката на милионерския син.