След дълго медийно отсъствие фолк певицата Гергана се появи в предаването „Съпругите” на Станция Нова, където разказа за новостите около себе си.

Блондинката сподели с водещите, че единственият подарък, който би я зарадвал е мил жест от любим човек.

„Не ме интересуват скъпите подаръци”, категорична беше Гергана, пише kliuki.bg.

Тя си спомни за своята покойна майка, която преди години е подарила на певицата гоблен с лика на Свети Георги. Изпълнителката на „Пайнер” сподели, че и до днес не се разделя с него и това е нейният талисман.

Гери сподели, че майка й и баба й много й липсват, но тя усеща, че те са винаги до нея и я пазят.

Певицата разказа, че преди време се е разминала на косъм от смъртта. Докато шофирала автомобила си Гергана попаднала в рискова ситуация между тир и друга кола. В последната секунда успяла да отбие колата си в страни от пътя.

„Спаси ме майка ми. Аз знам, че тя ме пази”, допълни Гергана.

Относно дежурния въпрос на водещите: Има ли приятелство в попфолка, пайнерката отговори отрицателно.

Певицата каза, че се разбира със своите колежки, но все пак конкуренцията между тях е голяма и приятелството остава на заден план.

„Галена не пропуска да ме поздрави за Гергьовден. Близка съм и с Мария, но не мога да кажа, че имам приятелки сред колежките”, заяви Барбито на попфолка.

Що се отнася до любовта, Гергана разказа, че е силна жена и харесва силни мъже, които обаче не се притесняват да бъдат романтични.

„Щастлива съм, но не ми се говори за любовта, защото съм суеверна”, отряза водещите певицата, като с този отговор само загатна, че може би има мъж до себе си, но това ще стане ясно, когато му дойде времето.