“И Ина, и Габриела са изключително разстроени от случилото се с резултатите от конкурса. Едната, защото загуби короната си, а другата – защото не успя да изживее звездния си миг и я получи в телевизионно студио”, каза съпродуцентката на “Мис България” Вили Сечкова.

Нито нейната компания, “Ноу фрейм”, нито момичетата имали вина за нагласения зрителски вот, категорична е тя, пише blitz.bg. Въпреки това обаче Сечкова е сигурна, че този който е хакнал системата за гласуване е близък на Ина Манчева.

“Тя е разкошно момиче, мила и чиста. Изобщо не смятаме, че тя е дала съгласието си за нечестна игра. Със сигурност обаче някой неин близък е успял да обърне вота с IP адреси от Азия. Ние сме предали вече цялата информация в полицията и ще настояваме, когато разследването приключи, името на този човек да излезе в публичното пространство. Важно е да се знае името му, а и самата Ина да го научи”, каза Сечкова.

Продуцентката смята, че една от причините за хакерската намеса е и в големите договори, с които победителката в конкурса ще се сдобие.

“Те са на стойност 20 000 лева, а отделно са колата и другите задължения и придобивки. Този, който е действал зад гърба на Ина със сигурност е искал да спечели от нея”, допълни Вили Сечкова.

*Ина Манчева

*Габриела Василева