От години Джъстин Тимбърлейк твори в света на музиката, киното и модата, но най-новото начинание на мултифункционалната звезда ще разкрие неговите умения като дизайнер.

Тимбърлейк ще е част компанията за интериорен дизайнер HomeMint, в която работи  и личният дизайнер на Джъстин - Есте Стенли.

Двамата са се съюзили, за да направят няколко интересни колекции, които ще бъдат представени този месец.

Джъстин и неговата партньорка  споделят, че са се повлияли от различни архитектурни периоди, пише Blife.bg

"Много обичам  чистия, модерен дизайн в архитектурата. Във всичко, което правим се опитваме да създадем правилните неща. Да направим определени предмети и стаи, така че да бъдат мултифункционални, но по някакъв начин да сливат различните течения в архитектурата и дизайна" споделя Джъстин идеите си.

"Всичко е в детайла. Все пак това е твоят дом, трябва да го чувстваш свой. Обичам различни неща и предизвикателството да намеря конкретни парчета, които харесвам и да ги обединя, така че да изглеждат сякаш винаги са били част от една стая и си принадлежат, е наистина страхотно за мен" разказва секссимволът и добавя, "Все едно съм в студиото или снимам филм.Изведнъж са минали часове, без дори да забележиш"

Наскоро Джъстин се сгоди за дългогодишната си приятелка, актрисата Джесика Бийл и според американските медии сватбата им трябва да бъде това лято.