Фолкпевецът, който е женен и има почти двегодишна дъщеричка, съвсем се е извратил, шушукат клюкари.

Бившият спортист, за когото не е тайна, че редовно кръшка на жена си Надя, си падал по по-нестандартните изпълнения в леглото. Коцето обичал мацките да му лапат... палците на краката.

Подобни сценки се разиграва често в два пловдивски хотела, пишат в "Уикенд", цитират от lifestyle.bg. Персоналът в "Марица" и "Беркут" често го засичал в обятията на не една, а няколко момичета, които певецът забърсва по участия.

Из града се разпространявали снимки от мобилен телефон, на които пловдивски красавици лежат в скута му. Момичетата разправяли, че той ги карал да му лижат краката, като повече обичал да му смучат пръстите.

"Докарва се до такова състояние, когато е вкарал прекалено много алкохол и кокаин. Не едно и две момичета в града са чували фразата: "Лапни ми пръста на крака", добавят запознати пред вестника.

Ако питате Коцето, той никога няма да си признае, че кръшка. Но е публична тайна, че сегашната му жена, първо му беше любовница. Само че на Надето вече й писнало от изцепките му и не е ясно дали скоро няма да го напусне, допълват още светските клюкари.