Изненадващо дори и за най – близките си приятели, известната мъжемелачка Златка Райкова се влюбила до уши в столичен бизнесмен.

Двамата се запознали през зимата по време на светско парти и още на първата среща прехвръкнали искри от любов. Лошото било, че мъжът е женен и има две деца, които обичал повече от всичко на света.

Близки до разтропаната хубавица заявяват категорично, че този път съвсем не става въпрос за поредния спонсор, когото Русата Златка възнамерява да издои и изостави. Доказателство за това бил фактът, че въпросният мачо съвсем не е толкова богат, защото бизнесът му едва – едва прохождал. Доскоро бил помощник – готвач в ресторант средна ръка.

Злати обаче нямала никакви скрупули и съвсем не се притеснявала от по – ниското социално положение на избранника, както и от това, че си има законна жена и деца. Всячески се опитвала да го надъха да разтрогне брака си и да се принесе да живее при нея.

Човекът обаче излязъл прагматик и въобще не искал да слуша подобни глупости. Твърдо заявил, че обожава плеймейтката, но семейството му е в пъти по – важно. Освен това тъст му бил важна клечка в полицията и с непредвидим характер, което определено нямало да донесе нищо добро. Имал да изплаща и ипотека.

На напъните му да запази щастливото си семейство Русата отговорила, че е готова на всичко и се зарекла, че ако трябва ще му направи и магия за любов. Тя дори обмисляла варианта да приложи старият и изпитан трик с магически възли, които жените поставят под дюшека на мъжете и ги превръщат в безропотни марионетки. Дали е осъществила намерението си все още не е ясно.

Запознати с личността на Златка Райкова пък коментират, че момчето е постъпило по най – добрия начин. Клюкарите припомнят с нескрита злоба, че едрогърдестата красавица сякаш е урочасана и носи нещастие на мъжете около нея, пише skandalno.net.

Примерите за това са повече от достатъчно, но най – фрапиращ е случаят с Блайго Иванов – Багата, който все още не може да се възстанови след удара с нож преди повече от месец. Каръщина застигна и известният плевенски бандит Камен Куката, който беше спипан с незаконно оръжие, докато се возеше в колата на Златка.

Снимка: Булфото