Вече бивша носителка на короната, „Мис България 2011“ Ваня Пенева се опитва да се върне към ежедневието си на обикновен човек.

Чаровната красавица, която в момента работи като стажант — журналист, признава, че не й е било лесно да бъде „мис“.

Макар да посрещна сравнително спокойно скандалите около избирането си, Ваня и до днес е се опитва да се разграничи от имиджа на златотърсачка.

Освен признанието, че има приятел от 5 години, с което за известно време е разделена, Ваня отрече и слуховете за връзка с братя Диневи.

Тя категорично опроверга мълвата, че короната й е купена и заяви, че си я е спечелила напълно честно. Брюнетката твърди, че за разлика от повечето носителки на титлата, тя не използва популярността си, за да си хване богато гадже.

Въпреки настойчивото ухажване от страна на мнозина богати мъже, Ваня отказва да се превърне в нечия държанка. Бившата миска отхвърли и самия Вини Джоунс, който също се оказа неин почитател.

По време на общото им интервю бившият спортист, поискал от красавицата номера й, но Ваня му отказала, пишат от „Блиц“.

Пенева признава, че подобно на повечето млади хора обича да ходи по нощни клубове и дискотеки, но никога не се напива. За сметка на това често осъмва там до зори.

„Случвало ми се е и в 6 сутринта да изляза от дискотеката… Но никой не успя да ме снима.“, разказва със смях бившата мис България.