Специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една от звездите в българското кино Мариус Донкин.

“Чувствам се като интелигентен човек – явно интелигентният човек може да прави подобни машинации!” – признава “злодеят” от “Отплата” и разкрива защо се е съгласил да участва в сериала на Нова телевизия.

“Адвокат Стаменов” разказва и доста интересна случка с полицаи, която е имал по Великден. Мариус Донкин признава, че десетгодишният съвместен живот с адвокат му е помогнал да изгради толкова достоверно екранния си образ.

За пръв път в “Горещо” Мариус Донкин открехва страницата на личния си живот. Той признава, че в момента няма къде да живее, тъй като преди десет години при развода си е оставил апартамента на бившата си съпруга. Мариус Донкин говори и за разочарованието си от Симеон Сакскобургготски.

“Аз не съм се борил никога, за да бъда депутат! Имах тази възможност на два пъти, но това не беше моята цел, това не беше моята кауза! Тя може да бъде смешна и идеалистична, но аз исках моят народ да бъде обединен, за да промени начина си на живот.” – признава актьорът за пръв път пред Венета Райкова и разкрива каква е причината.

С голямо вълнение Мариус Донкин говори за баща си, който е бил свещеник и разказва какви са били последиците от това за по-големия му брат.

Тази събота една от най-сексапилните и скандални участнички в “Биг Брадър” Елеонора Палавейска коментира порно клипчето, в което бе набедена, че участва. Тя откровено говори за слуховете, че е компаньонка и прави секс за пари и разкрива, че продължава да работи в стриптийз бар, защото много обича танците още от малка.

Тя обяснява, че целта и е да може да осигури по-добро бъдеще на дъщеря си. Елеонора говори и за мъжа до себе си, който я ревнувал малко от това, с което се занимава в момента.

Тя коментира отношенията си с Давид и признава, че той в момента не работи, а тя изпраща пари, за да могат да не се лишават с дъщеричката им. “Всичките ми мечти се сбъднаха дотук!” – споделя Елеонора и разкрива, че в момента продължава образованието си.