Лори, дъщерята на Мира Добрева, направи първата си фотосесия за корица.

Дебютът е за списание "Всичко за жената".

Ден след като навърши 14 години, на 17 април, Лора позира заедно с майка си за "Всичко за жената". Тийнейджърката с мерки на модел показа завидно поведение пред обектива. И обеща, ако майка разреши, отново да позира за списанието. Мира Добрева се пошегува по време на сесията, че ако с това ще успее да изкара пари, за да си плати таксата в Американския колеж, където Лора е приета да продължи образованието си, няма проблем.

Въпреки добрата подготовка, която дъщеря има от частното си училище, се наложило да ходи на допълнителни уроци, за да стане колежанка - желание, което таи от пети клас.

Горда от успеха на момичето си, телевизионерката се жалва, че дори се наложило два месеца Лори да живее при баба си - нейната майка, за да получава цялото внимание на възрастен човек.

Мира Добрева всеки ден подготвя живо предаване по БНТ - "Денят отблизо", а и малкият Жорко иска своето. През август той ще стане на 4 години, пише в. "24 часа".

Пред екипа на списанието Лори разказа, че винаги разчита на подкрепата на майка си и на съпруга Георги Торнев. Макар и да не е биологичен родител, той е като истински баща.

Винаги когато пътуват, двамата се отдават на любимото си хоби - снимат красиви и интересни пейзажи и обекти. Така че отсега девойката се ориентира по-скоро към творческия занаят на режисьора и продуцента, отколкото към тв изявите.