Тони Стораро изнесе първия си концерт в Лондон през изминалия уикенд.

Близо 1000 почитатели на звездата на Diapason Records аплодираха своя любимец в английската столица.

Човека-глас пристигнал на Острова заедно с двама музиканти, с които често си партнира на сцената – клавириста Витко Щерев-Шаин, както и кларинетиста Кямил Кямил.

С камерния си бенд Големия Тони предложил на стотиците българите изключителен няколкочасов лайв с песни от своя репертоар и парчета от различни балкански държави.

През цялото време публиката не спирала да пее с него и да го аплодира, а купонът продължил до ранните сутрешни часове.

„Беше страхотно парти! Не подозирах, че имам толкова почитатели в Англия. Надявам се скоро отново да имам възможност да се срещна с моите фенове на Острова.”, сподели развълнувано Тони Стораро броени часове след завръщането си.

Заради своята наситена с участия програма в страната, изпълнителят на „Секс фактор” нямал възможност да остане в английската столица по-дълго и да разгледа забележителностите, но се заканва да го направи при следващото си посещение.

Тази година Лондон се превърна в притегателен център за цялото семейство на звездата. Първо, големият син на Тони Стораро, Фикрет бе избран като едно от петте български деца, които ще пеят на откриването на Олимпийските игри през лятото.

Поради тази причина младежът веднъж вече посети мегаполиса, за да участва в репетиции с останалите изпълнители. Тепърва му предстои да ходи още веднъж малко преди старта на Олимпиадата.

Няколко месеца след това самият Стораро получил покана да гостува в Англия, за да изнесе концерт. „Това е съдба! Явно трябва да дойдем цялото семейство в Лондон.”, смее се Човека-глас.

„Може пък в най-скоро време цялата фамилия да си организираме една екскурзия, за да разгледаме красивите места в английската столица.”, каза още той.