И тази година ще зарадва своите фенове с грандиозен концерт.

Събитието ще се проведе на 3-ти в зала 1 на НДК.

Христов разказа за вълненията около това събитие, емоциите, които иска да предаде на публиката и обичта към верните си фенове. 

„За моя радост, винаги е пълно на концертите ми. Аз имам много верни фенове, които много обичам и съм сигурен, че както до сега те ще са винаги с мен”.

„Искам хората да знаят, че по време на концерта, чрез музиката си, аз искам да им предам позитивна енергия, да ги заредя. Много малко позитивни неща се случват напоследък, а и аз винаги съм правил песните си от сърце с желание да достигнат до хората”.
С концерта на трети май, Георги Христов отбелязва постиженията си на сцената. Всички негови почитатели ще чуят най-големите му хитове, както и нови песни. На сцената ще бъдат и неговите приятели Нели Рангелова, Роси Кирилова, Орлин Павлов и Хората от Гетото.

„Орлин Павлов ще изпълни едно мое парче, след това двамата ще изпеем една песен. Много интересно ще е изпълнението ни с Хората от Гетото и Picasso”.

Около Георги Христов има много новини, той не спира да твори и смята, че човек не трябва да „лежи на стари лаври”.
„Публиката иска нови и нови неща, а и аз през годините не съм спирал да творя”.

Талантливият изпълнител е категоричен, че ако не се притесняваш преди изява, то магията си е отишла и вече няма какво да правиш на сцената, пишат от blife.bg.

„Доста се притеснявам преди концерт, въпреки големия опит. Всяка поява на сцената е нещо ново, което не може да бъде еднакво с предишното. Казал съм, че когато спра да се притеснявам преди да изляза на сцената, ще спра да работя. Щом загубиш емоцията, няма какво да дадеш на публиката”.