Вместо да дава обяснения по медиите относно скандала с евентуалното си бащинство, Джъстин Бийбър реши да изпее болката си в песен.

Един от синглите в новия албум на канадския тийн идол, "Believe", който предстои да излезе на 18 юни във Великобритания, е посветен именно на драмата, която Бийбър е изживял покрай фалшивите обвинения, съобщи BBC, цитира inews.bg.

Миналата година Марая Иътър заяви, че 18-годишната поп сензация е баща на няколкомесечното ѝ дете. По нейните думи двамата са имали кратка сексуална авантюра зад сцената на един от концертите му в Лос Анджелис, когато той още не е имал и 16 г.

По-късно 20-годишната майка се отказа от заведеното дело за бащинство, след като Бийбър заяви, че ще направи ДНК тест, за да се докаже дали наистина е баща на детето.

Пред лондонска публика младият певец разри, че всички песни в новия му албум са лично изстрадани. "Всяко парче носи част от мен. Обожавам ги всички", изрекламира новото си творчество.

Междувременно телефонните линии в лондонския хотел, където певецът отседнал, прегрели от хилядите обаждания на фенки, които се представяли за негови приятели и роднини, а даже и за стрийптийзьорки, с единствената цел да се доберат до стаята му.