„Няма специална рецепта за любов, всичко е въпрос на флуиди. С жена ми се обичаме и работим прекрасно в екип в отглеждането на децата”, заяви Иван Манчев.

Консултантът в „Черешката на тортата” даде специално интервю за Razkritia.com, в което разкри някои подробности от кухнята на предаването, както и личните си впечатления от кулинарията.

Той сподели, че съпругата му Марина се справя отлично в готвенето и прави невероятни сарми – любимата гозба на шеф Манчев.

В семейството за него е важно най-вече децата му да са здрави, а дали ще поемат по неговия път един ден, е въпрос на техен личен избор.

„Ще искам със сигурност да са честни и трудолюбиви”, добавя известният готвач.

На въпрос кой участник му е направил най-голямо впечатление, Иван Манчев сподели, че това е Левон Хампарцунян. Банкерът е демонстрирал умение и прецизност в готвенето, като същевременно е доказал, че не са важни средствата, а желанието за готвене.

„Гафове в „Черешката на тортата” е имало много”, не крие Иван Манчев, но допълва, че е важно участниците да се представят в светлина, различна от медийната. От значение е и желанието на домакините да се справят добре и да обичат да готвят.