Първата от последните четири спирки на Таня в САЩ е в Питсбърг, Пенсилвания. Организаторите от българо-македонската общност там очакват гости от всички балкански страни и са наели специална зала за мероприятието.

Това е жест на внимание, който определено радва носителката на ''Златен Орфей''.

Единственото нещо, което я смущава, е прогнозата за времето. Въпреки че климатът там е като този в България, за 27 април, когато ще се състои концертът, синоптиците предвиждат сняг. ''Ужас, нямам никакви дебели дрехи, оставих си и си накупувах само летни. Какви са тези климатични аномалии?!?", вайка се Таня, но допълва, че ще преживее и това в името на феновете, защото срещите с тях я зареждат изключително много, пише lifestyle.bg.

Българите зад океана не пускат тяхната любима певица и приятелка Таня Боева да се прибере в родината. Въпреки голямата обиколка, която направи изпълнителката из различните щати, поканите за концерти продължават да валят. Има и места, на които звездата на ''Ара мюзик" е молена за повторни изяви - като например в дискотека ''Енигма" в Чикаго, където ще пее отново на 5 май. Наложило се обаче да откаже гостуване в ''Торонто", за да не сменя за трети път датата на отпътуването.