Музикалната икона , която ще изнесе грандиозен концерт у нас на 14-ти август, поискала от организаторите еднакви цени на билетите от 120 лева за VIP зоната пред сцената.

Тревната площ няма да бъде разделена на зони от различни ценови категории и всички билети ще бъдат на цена 120 лв. Промяната е продиктувана от желанието на звездата за по-близък контакт с хората, без бариери и заграждения. Билетите за трибуните остават без промяна, от 70 до 200 лв.

От „София Мюзик Ентърпрайзис”  са подготвили и изненада за най-нетърпеливите почитатели на Лейди Гага. „Всички фенове, закупили билети през първия ден на продажбите само от касата на Тикетпро в Билетния център на НДК, имат шанса да спечелят новия албум на поп иконата Born This Way. Продажбата стартира точно в 10 часа. След приключване на работния ден ще бъдат изтеглени номерата на 20-те печеливши билета”, разясниха от екипа на организаторите. Те обещават, че на 14 август Лейди Гага ще отвее главите на родните фенове с уникално шоу. Както е известно, изпълнителката е избрала София за първа спирка от европейското си турне.

Над 60 000 души се очаква да дойдат на предстоящия концерт у нас. Организаторите от „София Мюзик Ентърпрайзис” ще плащат 8 дни наем на „Васил Левски”, през които да бъде издигната сцената. От националния стадион са обещали перфектна организация по подготовката на терена. Тревата и пистата ще бъдат покрити със специални платформи, различни от онези, които повредиха покритието на терена по време концерта на Мадона през 2009 г.