Звездата на "Дисни" Деми Ловато призна, че преди време е злоупотребявала с наркотиците, и по-специално с кокаина. В интервю актрисата и певица разкри, че не иска да си спомня за този период от живота си, защото тогава се е чувствала изключително нещастна.

"Това не е нещо, за което искам да говоря. Това, което мога да кажа, е, че тогава бях наистина депресирана. В един момент излизах на сцената пред 20 000 души, а в следващия бях сама в хотелската си стая. Психиката ми се срина от опити да поддържам настроението си приповдигнато", обяснила Деми Ловато.

"Когато ходех по ресторанти и клубове, промоутърите ми даваха наркотици и алкохол, защото искаха заведението им да ми хареса, за да се върна и да им направя реклама. За мен не важаха никакви ограничения именно поради тази причина. Мислех си, че тези хора са ми приятели, мислех си, че се забавлявам, но не осъзнавах, че известността може и да е опасна. Никой не ти казва "Не" и точно заради това има толкова много звезди, починали от алкохолно отравяне и свръхдоза. Това като нищо можеше да бъде и моят край", споделила още Деми Ловато.