Боряна Братоева, звездата от "Седем часа разлика", не иска да се снима в голи сцени.

Младата актриса, която влиза в кожата на Мая, няма намерение да скандализира с голота, за да привлича внимание, заяви тя в интервю за сайта на btv.

Ваня Цветкова и Тодор Дърлянов са най-близките й колеги в екипа на сериала. С Тодор прекарват доста време заедно в НАТФИЗ и през свободното си време.

На Ваня пък разчита за точната кондиция на снимачната площадка, тя е нейното вдъхновение. Боряна си спомня колко е била притеснена при първата си среща с една от иконите на българското кино.

"Цялата треперех. Не я познавах като човек. Не знаех как се държи с новите хора около себе си. Но се оказа прекрасна, много я обичам и й благодаря за всичко", признава Боряна, пише standartnews.com.

Писнало й е да й задават въпроса кой от двамата млади мъже, които се борят за нейното сърце в епизодите, би избрала в живота.

"Може би по нещо и от двамата. Някаква комбинация от хубавите им черти", казва варненката и пази сърцето си за подходящия. И без това няма много време от репетиции и снимките на сериала.

Никога обаче не е изпитвала грам съмнение за приемането на ролята.

"Запознах се с много стойностни хора, имаме не един хубав момент. Благодарение на сериала имах възможност да се развивам", казва Боряна.

Като едно истинско морско дете поддържа форма с плуване. Оттук нататък мечтае за още повече предизвикателства на сцената и пред камерата.