Една от най-талантливите изпълнителки в България стана най-младата печелила наградата за Певица на годината на Годишните Музикалните Награди на БГ радио. След няколко години труд, успешен първи албум и подготовка на втори, Рут заслужено получи признанието на публиката.

Освен тази награда, изпълнителката грабна статуетка за дует – трио заедно с Белослава. С две награди от три номинации и запомнящо се изпълнение, Рут определено триумфира на церемонията по връчването на годишните музикални награди на БГ Радио. След церемонията тя сподели, че това е нейната година и не може все още да осъзнае възнаграждението, което получава за вложените труд, любов и постоянство към музиката. „От тук нататък, това е само стимул да продължавам да работя и да се развивам в тази насока. За мен това значи неописуемо много. Щастлива съм!”, сподели Рут.

В тоалет на дизайнерска къща Adriana Rica, певицата показа страхотна визия. Съвсем скоро предстои Рут да пусне нов сингъл, който е вече финализиран.

След бляскавата церемония Рут и звездите на БГ радио, приятели и екипът на радиото отбелязаха подобаващо връчването на наградите в столичен клуб, където празникът за някои продължи до сутринта. В деветте категории на Годишните Музикални Награди на БГ радио са гласували над 30 000 души, които са избрали снощните победители за 2012 година.

Снимки от церемонията можете да видите .