Николета и Валери бяха неприятно изненадани, след като снимка на дъщеря им Никол се появи в пресата седмица след раждането. За да разберат кой е ''продал'' бебето им, семейство Божинови са наели частни детективи, които да открият виновника.

Плеймейтката остана в болница ''Света София'' повече време от предвиденото, след като получи инфекция от раждането. Непредвиденото задържане на ВИП – бебето явно е изкушило някой от персонала на здравното заведение. Снимката на малката Никол е направена с мобилен телефон. Сумата, за която са спазарени кадрите на звездното бебе, едва ли е повече от 500 лева. Но за нископлатените медицински служители и това е нещо, пише skandalno.net.

Подозренията паднаха върху някоя от санитарките, тъй като те получават най – ниски заплати. Не е изключено обаче и някой лекар да е щракнал момиченцето. Николета Лозанова вбесила персонала на отделението с постоянните си претенции. Върхът бил, когато я сварили да си стяга багажа, за да избяга от болницата. Така или иначе, бебето на Николета и Валери ще се появи скоро на корицата на някое светско издание, при това срещу солидна сума.

Плеймейтката доста се притеснила, че някой от много й зложелатели може да използва кадрите, за да направи магия на новороденото. Затова решила, че трябва да наеме детектив, който да разкрие папарака в бяла манта. После виновника щял да бъде посочен на болничната управа, за да бъде наказан.

Николета и малката Никол все още са в България, тъй като пеленачето още не може да пътува. Валери Божинов обаче трябваше да се прибере в Италия.