При желание да прекъсне договорните си отношения с компанията на Ники, Хоанг трябвало да плати 20 000 лева.

Майката на певицата подложила на телефонен тормоз Китаеца, псувала го и отказвала да му даде парите.

Преди седмица в предаването „Горещо“ Ани разказа как излъгала Ники, че иска да учи в Симеоново и не иска да се занимава повече с музика.

Тя със сълзи на очи и в компанията на адвокатка му се заклела, че иска да става полицайка, а не чалгаджийка. Така убедила Китаеца, че няма бъдеще във фолк бранша и той благородно й позволил да плати едва 1700 лв., за да прекъсне работните си ангажименти към Real Enterprises.

„Ани ми изглежда като едно малко момиченце, което се е натискало на батко си продуцент, но той не й е пуснал.“ – това си мислил

Критики към пеенето на младата певица имала главно приятелката на Китаеца – Виолета. По нейна инициатива той наел на Ани логопед:

„Има зъби, които трябва да ги махне, защото не може да казва „ч“,“ш“,“щ“.“, това заяви Китаеца за бившата си подопечна в „Горещо“.

Ники Китаеца е възмутен, че Ани представила лъжата си като някакво геройство. Той сподели, че на раздяла дори й пожелал успех и се надявал, че тя ще стане един добър полицай, пишат от kliuki.bg

Вместо да се запише в Симеоново, Ани Хоанг се лепнала за Люси Иларионов, който я вкарал без проблеми в чалга гиганта „Пайнер“. Режисьорът взе присърце момичето – не само й помогна в кариерата, но и я направи своя любовница. Тази година на наградите на Планета Пайнер Ани получи наградата за Дебют. Малко преди това Люси й предложил брак, а тя, разбира се, приела.