Фолк фурията Емилия изпълнява ролята на лошата Мария Боянова в сериала „Отплата“, където всява раздор в новото си семейство.

Използвайки множество машинации, Емилия ще сложи край на хармоничните семейни ценности и ще предизвика множество конфликти.

Освен на сцената обаче се оказва, че и в действителност Емилия успява да забърква конфликти.

Фолк дивата е вбесила до краен предел продуцента на „Отплата” Иво Милев, както и целия екип.

„Не издържам вече! Ще я махна от сериала”, крещял с пълно гърло изпълнителният продуцент на „Отплата” Иво Милев.

Емилия изкарала от релси целия екип на хитовата сапунка по Нова тв и неведнъж продуцентът се заканвал да я изгони.

Певачката постоянно закъснявала за снимки, бавела работата на целия екип и карала всички да я чакат, докато се наспи. За капак не можела да си научи репликите и постоянно допускала грешки, писа „Всеки ден”.

Една сутрин на Иво Милев му прекипяло, когато вече повече от час Емилия закъснявала. Чалга изпълнителката се появила ни лук яла, ни лук мирисала, а като започнали да снимат, бъркала реплики и пелтечела.

Тогава на Иво Милев му причерняло и се зарекъл да я изхвърли от „Отплата”, пък ако трябва да преснима наново сериите с нея. Емилия обаче има здрави връзки и от по-горните етажи в лицето на Нико Тупарев попарили желанието на Милев.

Тупарев го предупредил, че Емито не може да бъде изгонена от сериала и екипът някакси трябва да се научи да я търпи, пише hotarena.net.