Актрисата Деми Мур се завърна в светлината на прожекторите вчера с първата си публична изява след неотдавнашния си престой в рехабилитационна клиника.

Звездата от филма "Неприлично предложение" преживя трудни месеци след раздялата със съпруга си Аштън Къчър през ноември миналата година. Тя се въздържаше от публични изяви след приемането си в болница през януари и последвалото лечение в клиника заради изтощение.

Но тази седмица Мур се върна в Туитър след продължително отсъствие, а снощи отново попадна под светлините на прожекторите, като присъства на представянето на новото ТВ шоу на Аманда де Кадене.

Актрисата подкрепи приятелката си на партито в Лос Анджелис по повод стартирането на шоуто "Разговорът", на коeто Деми е изпълнителен продуцент, и позира за снимки на червения килим, съобщават от БГНЕС.

Де Кадене сподели, че е била много доволна от присъствието на звездата. "Деми е една от най-добрите ми приятелки и голяма опора за мен. Тя е с десет години по-голяма, така че е по-напред в играта да бъдеш жена".