От няколко години Ицо е обграден от жени. Три дами осмислят съществуването му – приятелката му Жени и двете му дъщери.

Ицо се е посветил на момичетата и прави всичко по силите си, за да ги прави щастливи.

Той нарича красивата си половинка „Моята Жени“ или „моята любов“, пишат от „Блясък“. Дамата на сърцето му е балерина в популярния балет „Нова“.

С Хазарта се запознали около снимките на видео клип, където прехвърчали първите искри между тях.

Ицо бил прясно разведен и с дете на ръце, когато срещнал новата си любов. Дъщеря му Аделина е от първия му брак, който приключил без драми. Бившата му жена заминала за чужбина и Ицо получил попечителство над детето.

Рапърът тотално се е променил – негов приоритет са децата и Жени. Той обяснява, че не е от мъжете, които стоят на масата и чакат да им бъде сготвено и сервирано – тъкмо обратното. Ицо се е запалил по готвенето и се старае да задоволява вкусовете на своите три момичета.



„За мен е важно жена ми и децата ми да харесват моите ястия“, споделя Хазарта пред изданието.

Ролята на родител го прави изключително щастлив и горд:

„Като родител ми е много добре, много са сладки двете, много са забавни, естествено правят пакости. Аз много се гордея с тях. Искам децата ми да бъдат умни, но повече искам да бъдат добри. Не мисля, че има нещо по-скъпо от семейството“, доверява Ицо.



Точно два месеца му трябвали след раздялата с първата му съпруга, за да си стъпи отново на краката и да започне да отглежда дъщеря си сам. Малко след това среща Жени, с която скоро заживяват под един покрив. Ражда им се дъщеря - Лора, която Ицо гальовно нарича „Лоричка“.

„Семейството е нещото, с което съм най-горд, че го имам, че съм го постигнал и ми е най-ценно“, казва хип-хоп таткото.