Златният скункс на Елена Петрова, който й бе връчен от „Господари на ефира“ се оказа една от причините за скъсването между Глобал вижън и btv.

Анти-наградата, която актрисата получи, след като бе хваната да шофира в нетрезво състояние, сериозно ядосала представители на медията, пишат от „Блясък“, цитира kliuki.bg.

„Не можаха да го преживеят“, разкри Джуди Халваджиян.

Елена е лице на сериала „Стъклен дом“, както и на новия женски канал btv lady. Името й бе сериозно компрометирано и то от ефира на самата медия. В новинарска емисия бе излъчено интервю с Петрова, в което тя обясни, че не се е случило нищо извънредно и ще си поеме последствията.

Новинарите все пак опитаха да представят екранната Боряна Касабова в най-добрата й светлина, но актрисата не успя да убеди аудиторията, че съжалява кой знае колко за случката с катаджиите.

От btv били бесни, че „Господарите“ й връчили популярната си награда и по думите на братята Халваджиян опитали да предотвратят излъчването на репортажа.

Други лица на телевизията също станали „жертви“ на скункса. Васко Мавриков, Елена Розберг и Виолета Сечкова също са притежатели на анти-приза.

Това внесло страшно напрежение в телевизията, от която намерили за доста нагло да се омаскаряват лицата на телевизията и то от собствения им ефир.

„Това е опит за цензура“, контрира Джуди Халваджиян на нарочна пресконференция.

Актьорите от „Пълна лудница“ също са недоволни от управата на медията. Те изпратили протестно писмо още на 2-ри февруари. В него изразявали огромното си разочарование, че излъчването на хумористичното шоу постоянно се мести в различни дни и часове, което ощетявало редовните зрители на продукцията.

По всичко личи, че двете страни няма да стигнат до споразумение и нищо не е свършило с предсрочното прекратяване на договора помежду им.