Заедно с още 50 деца, изпълнителката на хита ''Вода'' Елица Тодорова ще пее в подкрепа на Стилиян Петров. Певицата готви специален концерт за футболиста в четвъртък 19 април в 19,19 часа на стадион ''Васил Левски''.

Целта на благотворителното събитие е да се окаже морална подкрепа на борещия се с тежка левкемия Стилиян Петров.

''Всичко се прави за каузата и за идеята и няма спонсори'', категорична е Елица. Тя споделя, че стадионът ѝ е осигурен безвъзмездно, както и осветлението. Единственият проблем на певицата е липсата на озвучителна техника, но тя се надява, че ще се намерят достатъчно доброжелатели, които да ѝ помогнат.

Заедно с Елица на сцената глас ще извият и 50 деца от 101 училище в София. Те ще бъдат с народни носии и са част от 50-хилядното хоро, което Елица се кани скоро да извие. С рекордния танц изпълнителката се надява страната ни да влезе в Гинес през лятото. Но междувременно активно се подготвя за поредната си обществена инициатива, пише lifestyle.bg.

Тодорова призова футболните фенове да се появят в четвъртък в 19:19 часа с тениски с номер 19 и да дадат рамо на футболиста. Те ще бъдат допуснати на стадиона още в 18 часа.