Среднощната среща на Риана и Аштън Къчър е трябвало да си остане тайна, поне що се отнася до това, което си е мислел актьорът.

Той обаче побеснял, когато на следващия ден видял снимки на джипа на певицата пред дома си по страниците на всички вестници и списания.

"Аштън побесня, че Риана не му е казала, че са я снимали пред тях. Обади й се и й каза, че всичко между тях приключва в този момент, защото не може да й има доверие. Той категорично я беше инструктирал да внимава да не я щракнат и да се оглежда на всички страни, преди да влезе в къщата му. Сега Аштън си мисли, че тя или изобщо не е послушала инструкциите му, или нарочно се е оставила да я снимат", издал близък на Аштън Къчър, пише bliasak.bg.

Пред свои приятели Риана споделила, че действително е видяла папараците, но решила, че е добре светът да разбере за връзката й с Аштън. "Тя обясни, че се е опитвала да му направи реклама и че в крайна сметка той е имал повече изгода от нея от последвалите публикации", разкрила позната на Риана.