Азис се подготвя за своето американско турне. Той ще изнесе концерти в Ню Йорк, Лас Вегас, Чикаго и Атланта.

Билетите за шоуто му са почти разпродадени броени дни след като бяха пуснати в продажба, а поканите за участия на други места валят, пише bg-voice.com.

В интервю за сайта фолк изпълнителят на Diapason Records споделя с какъв репертоар ще се представи на своите изяви в Америка.

"Подготвил съм най-хубавите си песни и, разбира се, най-новите. Вече шест години не съм бил в САЩ и най-големите си хитове така и не съм представял на американска земя. С най-голямо удоволствие ще ги изпея по време на турнето, но съм подготвил и още нещо - народни песни. Така че ще се смеем, ще се радваме и ще плачем по време на това турне. Убеден съм, че ще е така, няма как да не е" - казва той.

Азис споделя, че песните си той прави за изключително кратко време.

"За да стигнеш до сърцата на хората, песента се прави или от раз, или не става. Само за десет минути се получават моите песни. А текста го пиша на момента. Ако почнеш да мъдриш, да си измисляш, вече нещата стават други" - обяснява фолк изпълнителят.

За него пик в кариерата му би бил единствено договор със световен продуцент, с някой "който диктува световната мода".

"Сигурен съм, че има какво да покажа, колкото и нелепо да звучи в ушите на някои хора... Азис е готов да пее на всякакъв език, стига да стане световноизвестен"

Азис се смята за особено важен фактор в българския шоубизнес, пише Blife.bg

"Много хора си мислят, че съм горделив, че прекалено много съм се издигнал, че дори сам се хваля, че съм се надул и съм се самозабравил. Но все пак, ако говорим за шоубизнес, не би било пресилено да се каже, че съм участвал в написването на историята на България. Да, Емил Димитров, Васил Найденов и Лили Иванова са пели някога в Русия. Но вижте какви промени настъпиха с хората от моята поява до днес. В момента, в който кажеш "хомосексуалист" или "обратен", първото нещо, което изниква в съзнанието на публиката, това съм аз, а след това "богатство". Не знам защо хората си мислят, че съм богат".