Актьорът Аштън Къчър има връзка с колежката си Мила Кунис, твърдят американски клюкарски издания. Доказателство за това е, че през последните дни били забелязани заедно няколко пъти.

Според сайта X17 Online двамата отишли на суши ресторант, след което заминали за дома на Къчър. "Аштън държеше Мила за ръка, а тя беше елегантно облечена. Това очевидно беше повече от вечеря между приятели, беше истинска любовна среща", разкри фотограф, който забелязал двамата актьори.

Представител на актрисата обаче отрече твърденията за любовна връзка между двамата: "Те са приятели от години. Освен това още 3-ма души се присъединиха към тях в ресторанта. Нищо не се случва между тях."

Звездите и на двамата млади актьори изгряха в сериала "Шеметни години", след което те продължиха пътя си в киното. И двамата са свободни след дълга връзка зад гърба си и са приятели от години. Къчър е в процес на развод със съпругата си Деми Мур, а Мила Кунис неотдавна прекрати осемгодишната си връзка с Маколи Кълкин, пише БГНЕС.