Ивена обмисля да направи промоция на своя трети самостоятелен албум в края на този месец, съобщи тя по време на интервюто си в "Открит микрофон".

Датата не е избрана случайно, а желанието на изпълнителката е събитието да съвпадне с рождения й ден. Тя е решила така да отбележи двоен празник и да изпълни пред своите колеги и приятели песните от диска, пише signal.bg.

"Аз, ако направя нещо интересно по моя албум, може би ще бъде на 26 април, на моя рожден ден. По-скоро бих го направила като парти и да си представя албума. Искам да поканя журналисти и приятели, да се почерпим и да изпея песните, мои колеги да ме уважат и те нещо да изпеят" - споделя певицата.

За новия си и дългоочакван албум Ивена казва: "Постарах се, може би го забавих и заради това, че исках повечето песни да бъдат придружени и с видеоклипове и да бъдат доста различни. Само две от песните не съм клипирала - заглавната "Без отпечатъци" и "Син е шампионът"" - споделя певицата и се надява да има възможността в скоро време да направи клипове и на тях и заявява: "Не съм спряла да работя. В момента подготвям и нови проекти".

Фотосесията към албума "Без отпечатъци" е правена преди около 10 месеца, като са използвани специално подбрани аксесоари. "Всичко е подбирано като цялостна концепция за визията. Това беше идея на стилистката ми, която в момента учи във Франция, казва се Марина Милчева. Двете с Димка Шаламанова, която остана до ден днешен да се занимава само с мен, направиха като проект "Моля за внимание". И сега ми помага с много новаторски идеи от Париж" - разкрива изпълнителката и допълва: "Постарахме се и от клипа на "Просто замълчи", на "Дъц" да вземем някои кадри".