Звездата от "Здрач" Робърт Патинсън е на строга диета, тъй като половинката му Кристен Стюарт смятала, че той е прекалено дебел. Актрисата накарала гаджето си да ограничи калоричните храни и да ходи по-често на фитнес, за да свали излишните си килограми, които натрупа между снимките на последните си филми.

"Робърт качи около 5 килограма докато не беше ангажиран на снимачната площадка с ядене на чийзбургери и пиене на бира. Смешното е, че по-голямата част от тлъстинките му се натрупаха на шкембето и паласките. Кристен му каза да се стегне и да влезе във форма, но той мрази да ходи на фитнес. Затова тя му препоръча да започне да кара сърф", разказал човек от обкръжението на звездната двойка, пише bliasak.bg.

Преди време Робърт беше признал в интервю, че се ужасява, когато трябва да се снима гол до кръста, особено редом до изваяния си колега Тейлър Лотнър, защото не може да се похвали с такива плочки на корема като него. "Трябва тотално да променя начина си на живот, ако искам да се снимам в голи сцени. Или просто да не го правя и да си дебелея", сподели актьорът.

*Роб и Кристен