Изглежда една или две раздели не могат да разочароват Ева Лонгория, която не спира да вярва в любовта.

Звездата от сериала "Отчаяни съпруги", която наскоро се раздели с приятеля си Едуардо Круз, признава пред сп.People, че все още иска да се влюбва и да обича.

"Всъщност нямам философия за любовта, но съм все същата безнадеждна романтичка", споделя красавицата. Едно нещо е сигурно, следващият мъж до Ева трябва да бъде изключително забавен тип. "Трябва да има чувство за хумор", пояснява Ева и допълва, че това, което може да я отблъсне от един мъж е, ако той е женомразец.

"Такава фениминистка съм. Няма да ми се връзва никак"

В момента на Ева й предстоят много филмови тв проекти, на които може да се отдаде след като се разбра преди няколко месеца, че текущият в момента осми сезона на "Отчаяни съпруги", е последен.

"Още го отричам, не мога да повярвам. Ще бъде много тъжно, но съм развълнувана, че ще продължа напред", обяснява латино актрисата.

Когато започна да се среща с Едуардо, Ева бе разкрила, че именно чувствата й към него са причина тя да вярва, че човек ще среща много пъти любовта.

"Има причина за това, че се влюбих и омъжих. Аз вярвам във всичко това. Да, любовта може би не се получи с този човек, но ще се получи с друг" разкри тогава хубавицата.