15-килограмовият чук и 100-те килограма бетон върху главата на Димитър Ходжев-Крика, далеч не са били най-шокиращата му изцепка във „Великобритания търси талант”.

Митьо Крика разкри още от потресаващите си номера на сцената в Лондон, като се оплака, че е бил цензуриран, пишат от hotarena.net.

„Втората част от моята демонстрация бе как върху гърлото си слагам нож, закрепен върху дебел бамбук. Опитвам се да огъна бамбука с гръкляна си и върху главата ми с чук чупят 5 бетонни блока”, разказва нашенецът в интервю за "ШОУ".

Продуцентите обаче са отрязали цялата втора част, по думите му – от страх да не дадат лош пример на децата.

Но дори и първата част дойде в повече на журито, което правеше отвратени гримаси и отряза Митьо Крика с три негативни вота и множество подигравателни коментари.

Версията на здравеняка е по-различна. Той смята, че е бил атракцията на шоуто и един от най-интересните участници.

„Аз бях най-атрактивният, затова ми отделиха толкова много телевизионно време само за мен”, бие се в гърдите Митьо Крика.

Той осъзнава, че е сбъркал, влагайки толкова опасна агресия в номера си, но е обнадежден за следващата година. Митьо Крика вече подготвя новия си номер и се хвали, че има лична покана от продуцента Саймън.