Напоследък името на вратаря на националния ни отбор Ники Михайлов бе замесено в любовен триъгълник на холандска земя и се заговори упорито, че именно връзката му с приятелка на негов съотборник е причината, той да не играе на последните мачове, пише lifestyle.bg.

Последва и новината, че напуска отбора си "Твенте", но Ники побърза да опровергае слуха и пусна гневно писмо до медиите, което гласи:

"Когато си мислиш, че правиш сензация, поне се постарай да я провериш, доколко може да е вярна. Днес, отново, чета новини, които изненадват и самия мен - Ще напускам Твенте! И това го разбирам, докато тренирам на терена.... Искам да направя едно уточнение, което е крайно време, всички медии да запомнят. Единствено и само информацията публикувана в личния ми сайт е 100% вярна. Когато прочетете нещо публикувано там, трябва да знаете, че то е с мое знание и е самата истина. Именно в личния ми сайт има препратки и към официалната ми фен страница във Facebook и Twitter. Колко фалшиви профили и страници с моето име има, аз не знам, и какво е написано там няма как дори и да предположа. Знам обаче, че някои очевидно се забавлява на мой гръб, щом всеки ден пуска подобни новини. Искате ли вече да спрем да си играем?"

Снимки: Playboy