Ирина Флорин се завръща с най-новия си сингъл, озаглавен „Градска Колекция”.

Песента е вдъхновена и посветена на градската жена, на забързания й градски ритъм и ежедневие, в което лесно Тя „...започва да събира колекция сърца...”

Сингълът „Градска Колекция” излиза в специален радио микс, направен от Георги Георгиев (група "Остава"). Той е автор на музиката и аранжимента, а текстът е дело на Биляна Димова. Аранжиментът на песента е с намигване към духа от края на 80-те години, времето, когато се създаваше клубната култура.

Продукцията включва редица аналогови звуци и семпли, един от най-актуалните трендове в момента и който се налага от световни диджей имена.

„Градска Колекция” е шестият поред сингъл от албума на Ирина Флорин – „Копринена Жена” (2010), вдъхновен от романа „Коприна” на Алесандро Барико, на когото Ирина Флорин е страстна почитателка и както споделя: „...роман, в чиято сюжетна линия стои една неподправена любовна история..”.

В албума е включена и акустична версия на сингъла. С новата песен „Градска Колекция”, Ирина Флорин не изневерява на стила си, станал запазена нейна марка. За пореден път тя предлага на публиката продукт, актуален на съвременните музикални тенденции, пречупен през нейния артистичен поглед и послание със стойностен текст.