Най-коментираните майка и бебе в републиката напоследък - Николета и Никол Божинови, ще бъдат изписани в понеделник.

Престоят им в столичната „Света София” (бивша „Тина Киркова”) трябваше да приключи още завчера, но бе удължен от възпалителен процес, който лекарите борят успешно с антибиотици.

Плеймейтката е настанена в единствения апартамент на престижната АГ болница. През годините той е обитаван от поредица ВИП родители, сред които и съпругата на вицепремиера Цветан Цветанов.

Въпреки комфортните условия разходката от стая в стая изнервила футболната съпруга и тя започнала да стяга багажа си и без разрешението на медицитенаучи „Монитор”.

Невинният опит за бягство бил осуетен навреме и с рационални доводи за здравословното й състояние.

Междувременно стана ясно, че моделката не страда от дефицит на кърма като повечето млади майки. Точно обратното – произвеждала в респектиращи количества от най-естествения имуностимулант за детето.

Честите хранения обаче я затормозили физически и тя решила да спре млякото с медикаменти, доверяват наши източници. Така щяла хем да разреди максимално графика си на кърмене, хем да пощади формата на гърдите си.

Малката Никол проплака миналата неделя, пет дни преди планираното секцио на Николета.

Красавицата дойде на бял свят с перфектните мерки – 3,500 кг и височина от 50 см. Противно на предварителните анонси най-оборотният модел за корица на мъжко списание не роди в частна клиника, а в „народната”, но популярна с добрите си специалисти болница „Света София”. Божинов разбра щастливата новина по телефона от Италия.