Примата на българската естрада Лили Иванова пие калиева сол, която е подходяща за здравословен живот и дълголетиe, научи "Телеграф".

"От 15 години не ям сол. Наскоро обаче започнах да използвам в менюто си калиева. На опаковката даже пише, че гарантира дълголетие", похвали се певицата.

Изпълнителката на "Ветрове" от години се подлага на строги лишения, за да поддържа формата си. Тя похапва основно мед и кисело мляко. Рядко си позволява да сложи на масата телешко или рибно ястие, пише "Телеграф".

Естрадната прима обяви, че подготвя грандиозен концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 22 ноември. Това се случи миналата вечер в столичен бар на промоцията на най-новите й парчета.

Тя разкри, че на голямото събитие ще се появи със съвсем нов репертоар и няма да изпълни нито една от ембле-матичните си песни, сред които е и култовата "Детелини" на Асен Гаргов. "Не искам да имам общо със старите си автори, защото нямам нужда от неприятности. Може да изпея 2-3 парчета от миналото, но в съвсем нови аранжименти , категорична бе Лили, вземайки предвид съдебните си отношения с Митко Щерев и други наши именити композитори.

За концерта през ноември звездата ще излезе на сцената с 31 души оркестър. След изявата в столицата Лили планира и турне в цялата страна.



За голямата си изява в "Арена Армеец" примата ще се обзаведе с нови тоалети. Тя има уговорка със Стефан Зашев, който е мениджър на изявите й в чужбина, да направят преглед на бутиците в Париж, за да си избере няколко подходящи дрехи и аксесоари.

Самата Лили разкри, че редовно посещава маркови магазини в Западна Европа . Сред любимите й места за пазаруване са елитните бутици във френската столица Париж. Оттам дори й предложили да й направят фотосесия с техни облекла и аксесоари. "Искат да ме снимат и да закачат моя снимка, която да краси бутика в Париж", похвали се още Лили.