Новите проекти на Слави Трифонов са пред пълен провал.

Първо силно рекламираният сериал „Ракия сънрайз” удари на камък, а сега и „Война на думи” не се радва на зрителски интерес.

Една от участничките във „Война на думи” - ексбрадърката Елена Румеле, не издържа на пренебрежителното отношение на водещия и го захапа. Блондинката направо побесня, когато при представянето й Трифонов обърка фамилията й.

„Държа на името си,” изсъска Румеле и отсече: „Заядливо копеле си! Много си раним, а не го показваш. Правиш се на много велик, защото се страхуваш да не бъдеш наранен”.

В медийните среди се шушука, че проектът „Война на думи” също затъва като комедийния сериал „Ракия сънрайз”, пише в. "Монитор".

Слави имал идея да продаде 26 епизода на bTV на цена от 1 милион лева, но шефовете на телевизията му отказали. Дългия обаче не се отказвал лесно и направил втори опит, като предложил значително по-ниска цена, твърдят из коридорите на медията.

Наглото поведение на водещия вбесило шефовете и те го отрязали категорично като част от доводите им били, че сапунката е слаба и скучна. Затова се излъчва и единствено в рамките на шоуто.

Третият проект на Слави - “Мъжът и жената интимно”, също е с нисък рейтинг. Едва ли зрителите имат нужда да получават секссъвети от Азис, който отдавна вече не може да изненада публиката със скандалния си имидж.