Тони Дачева прие с голямо вълнение приза за цялостно творчество, с който бе удостоена на тазгодишните награди "Нов фолк".

"Преди много години получих награда за принос в попфолка, сега и за цялостно творчество, много съм щастлива, че получавам такава престижна и специална награда за цялото ми творчество досега, че съм оценена. За всеки изпълнител е важно да бъде оценен" - сподели Тони малко преди да й бъде връчено отличието, пише signal.bg.

Примата на попфолка бе щастлива и от възможността да се срещне с много свои колеги, които й засвидетелстваха своето уважение и добри чувства.

"Много се радвам на тези награди на "Нов фолк", защото събират изпълнители от различни компании, а ние всички се познаваме, колеги сме. Има много колеги, с които сме тръгнали отдавна, но през годините, по една или друга причина, нямаме възможност да се виждаме често" - сподели тя.

А на себе си Тони Дачева пожела: "Искам да съм жива и здрава и да мога да правя това, което обичам, да попадам на хубави песни и да мога да радвам моите фенове".