Салма Хайек признава пред сп.Lucky, с какви проблеми се е борила в миналото и как поддържа физическото и душевното си здраве сега.

Секси латината признава, че съпругът Франсоа Пино й я харесва естествена.

"Той ме харесва с една такава рошава, голяма, дива коса и все ме пита, защо я карам да страда, като постоянно си правя прически. Но знаете ли, за 45-години откакто съм с тази голяма коса, и тези големи гърди, а съм толкова дребна, понякога ти се иска да си по-малък", шегува се актрисата.

В момента Хайек изглежда прекрасно, но не е била същата преди години:

"Когато бях на 25 години и исках да стана звезда в Холивуд и да зарежа тв сапунките, цяло Мексико ми се смя и дори не можех да изкарам никакви пари. Имах акне. Беше толкова лошо, изглеждаше ми ужасно, бях в депресия. Толкова, че не излизах от дома си. Събуждах се всяка сутрин, докосвах лицето си и после се поглеждах в огледалото ужасена"

Депресията е състояние, което в момента е типично за много от холивудските звезди, като Деми Мур. Салма коментира пред изданието своята колежка и приятелка:

"Аз не съм като Деми. Тя е толкова дисциплинирана, иска ми се и аз да бях такава... Само гледайте, скоро тя ще се завърне. Тя е истинско вдъхновение за всички жени", ласкае Салма бившата половинка на Аштън Кътчър.

Хайек е от жените, които все още не са се възползвали от естетическата медицина. „Бях изкушена, но устоях.Нали знаете, че афроамериканците и хората от Латинска Америка остаряват по-бавно и не им личат годините", допълва актрисата доводите си да стои далече от ботокса.