Ерик влезе като специален гост в снощното издание на предаването „Черешката на тортата” по Нова ТВ.

Изпълнителят на Diapason Records се появи в риалитито по специалната покана на плеймейтката Светлана Василева, която е сред участниците тази седмица.

Останалите, с които се съревновава сексапилната плейбойка, са чаровната синоптичка Никол, тв водещият Витомир Саръиванов, астроложката Оксана Станчева и актьорът Иван Ласкин.

Първа посрещна гости в дома си Светлана. Освен че се бе постарала да подготви няколко изкусни блюда, тя реши да изненада останалите и с музикална програма.

За целта бе поканила Ерик, който да изпълни народната песен „Зайди, зайди, ясно слънце”.

След това плеймейтката отправи молба към изпълнителят да запее парче от своя репертоар и той се спря на „Русо гладно няма”.

Присъствието на певеца, както и представянето на песни от попфолк жанра, предизвикаха недоволството на мъжката част от гостите. Особено краен в изказванията си бе Иван Ласкин. Самият Ерик не крие, че не се почувствал особено добре в тази ситуация.

„Когато видиш, че някой човек е зле настроен към теб и проявява недоброжелателност, няма как да се чувстваш комфортно. Свикнал съм да ходя на места, на които имам почитатели и ме приемат по съвсем различен начин. Въпреки това, се постарах да представя максимално добре песните.”, обясни Ерик.

„Съжалявам, че не се хареса на някои от присъстващите. Все пак много благодаря на Светлана, че избра точно мен за музикална изненада на вечерта и ме покани да участвам. Стискам й палци за успех в предаването.”, каза още изпълнителят на „Поздрав за колежката”.