Откровен до болка и безжалостен към всички е Краси Аврамов в дълго чаканата си автобиография "Между два свята: Любов, лъжи и една песен".

Родната музикална сензация разказва за първи път истината за живота си и за всички скандали около ексцентричната си личност в новата книга, която тръгва със "Стандарт" на 9 април. Екшънът и романтиката, драматизмът и комедията вървят ръка за ръка в тази изповед.

Аврамов разбулва скритото подло лице на шоубизнеса, разказва, без да спести нищо, за пътя си от Лас Вегас до Москва през България, говори свободно за любовта и за жертвите в живота си на звезда, емигрант и скандален тип.

Книгата започва с поредица от самоубийства на негови близки приятели, докато той е затънал в любовно и творческо неудовлетворение. Но очакванията на човека никога не могат да предвидят помитащата сила на нещастията. Фаталността преследва Краси почти във всеки момент от живота му.

Тъкмо започва да усеща вкуса на сбъднатата си мечта - да твори и да има собствено шоу в центъра на хазарта Лас Вегас, когато съдбата отново го изненадва. Любимата му Мая го зарязва по телефона заради друг.

Краси обезумява, повръща в пустинята и кара с бясна скорост, а полицията го преследва по магистралата. Всички тези перипетии и натрупаните години далеч от дома го изстрелват директно със самолета за България.

Измежду всички събития и герои в биографията се завихрят холивудски знаменитости, освирепели продуценти и користни егоцентрици. Сред положителните образи са майката на Мила Йовович и продуцентът на Джако.