Британският певец Елтън Джон планира да има още едно дете, съобщават британски медии.

Певецът и партньорът му Дейвид Фърниш, които станаха родители на малкия Закари от сурогатна майка на Коледа през 2010 г., се надяват той да има малко братче или сестричка до края на годината.

"Процедурите са задвижени. Дейвид и Елтън никога не са крили желанието си да увеличат семейството си и смятат, че е настъпил подходящият момент да имат още едно дете. До края на тази година или началото на следващата ще има четвърти член на клана Джон-Фърниш. Те са невероятно развълнувани и се наслаждават на всяка минута от родителството си", разкри запознат източник пред в. "Дейли Мирър".

Макар че е "допринесла" в процеса на зачеване на Закари, двойката така и не разкри кой от двамата е биологичният баща на момчето. "За момента нямаме представа кой е биологичният баща. Гледаме го всеки ден, той има носа на Елтън и моите ръце. Никой от нас не се интересува. Той е наше дете. Важното е че е здрав, щастлив и обичан", сподели неотдавна Фърниш пред сп. "ОК!".

Но според "Дейли Мирър" двойката иска да е сигурно, че баща на второто дете ще е този от тях, който не е успял да стане баща на Закари. Говорител на Елтън Джон отказа коментар на информацията, пише БГНЕС.

Снимки: Getty Images/ Guliver