Слави Трифонов „излезе от кожата си” пред гостенката си, колегите си и зрителите. повод за избухването на Дългия бе технически проблем.

Тази пречка обаче обърка цялото му предаване. Изненадата, която бе подготвил за гостенката си, отиде по дяволите, а нервите на Слави се „опънаха” до краен предел.

По случай Деня на театъра гост на Слави бе актрисата Аня Пенчева. Намеренията на Трифонов бяха да се свърже по телефона с нейна близка приятелка, която от много време живее във Франция.

Технически причини обаче провалиха изненадата и плануваният разговор не се осъществи, въпреки максималните усилия на екипа. Публичният резил накара професионализмът у Слави да се изпари и той се остави на емоциите да го водят. Професионално!…

Почервенял и изпотен от ярост, Дългия не си намери място през цялото време, като с абсурдното си поведение притесни както гостенката си, така и зрителите. Водещият едва успя да овладее нервите си, за да продължи интервюто с гостенката си.

Дългия изпусна нерви по време на шоуто в ефир

Наблюдавайки ужасено нервните изблици на своя шеф, музикантите от „Ку – ку бенд” се опитаха да прикрият резила, но не успяха да замажат положението. Интересно е какво ли се е случило с екипа на Слави след края на шоуто…