От днес новото видео на Азис към песента "MMA" вече ще радва многобройните му почитатели в ефира на Фен ТВ и Интернет.

За да участва в лентата, от Испания специално пристигна Цеци Красимирова – една от най-харесваните жени у нас и топ модел.

Изпълнителят на Diapason Records дори успял да убеди красавицата да позира по оскъдно облекло. В началото сексапилната брюнетка, която е печелила титлата Супермодел на света, не искала да застане пред камерите разголена, но след като чула парчето размислила. Цеци нямала нужда от убеждаване, че песента ще се превърне в тотален хит и затова не се поколебала да демонстрира щедро перфектното си тяло в лентата.

Всъщност Азис и атрактивният модел са приятели от дълги години. Тя и преди е участвала в негови проекти, а почитателите на Краля помнят, че преди години той й посвети баладата "Целувай ме". Цеци не крие, че получава много предложения и от други фолкизпълнители да се снима в техни клипове, но досега никога не се е приемала.

Снимките към "ММА" продължили повече от 10 часа. В ролята на режисьор този път влязъл самия Азис. Той признава, че единствените проблеми, които имали по време на работния процес, били в самото начало, когато Цеци Красимирова, не искала да се снима с дългата коса. Краля на попфолка обаче успял да я убеди, че тази визия е суперактуална в момента и тя решила да му се довери, знаейки, че е напълно наясно с новите тенденции в стайлинга.

За грима във видеото двамата заложили на Джули, а за косите – на Венелин Кондаков, допълват от signal.bg.