Бащата на фолкпевицата Андреа навремето оглавявал охраната на Георги Илиев. Всъщност Румен Андреев бил най-доверения човек на покойния висаджия. Той бил неотлъчно до Главния и давал заповеди на над 60-те човека охрана на Илиев.

''В Сапарева баня всички знаехме кой е Румен Андреев и кого пази. Месеци преди смъртта на Жоро той се беше издигнал до негов главен охранител'', спомнят си жители на село Сапарево, откъдето е бащата на Андреа.

Днес Румен Андреев се занимава с недвижими имоти и развива собствен бизнес. Дори е имал мандат като общински съветник в Сапарева баня. Всички от курорта го познават, а самият той живее в луксозно имение в кв. Гюргево, пише skandalno.net .

Андреа никога не е крила, че дължи музикалната си кариера на заможния си баща. Докато обаче певицата се радва на щедра финансова подкрепа, служителите във фирмата й гладуват. Неотдавна стана ясно, че заможното семейство не праща заплати на работниците. Това е и причината за огромното текучество в ''Мета-микс'' – собственост на семейство Андрееви.

Цялата печалба на фирмата отивала за финансирането на клиповете и кариерата на Андреа.

Според запознати родителите инвестирали над 100 хил. евро за да стане любимото им чедо известна изпълнителка. Веднага след абитуриентския си бал Андреа си слага силикон и получава като подарък луксозен джип BMW X5.