Американската поп звезда Бионсе продължава бизнеса си с парфюми. Певицата ще пусне на пазара четвъртия си аромат през лятото и той ще се нарича "Pulse Summer Edition".

Бионсе пусна първия си парфюм "Heat" през 2010 г. Две години по-късно тя предлага четвъртия си аромат, получен чрез смесването на мириса на орхидея с този на мандарина и круша. За да продава парфюма си, певицата залага на съблазънта.

"Животът е флирт, любовта е игра, небето е пределът. Парфюмът на Бионсе ще ви даде приятно усещане, готовност да завоювате всичко, тъй като нищо и никой няма да може да ви устои", се казва в съобщение на звездата.

Бионсе е истинска бизнес дама и вече е готова с рекламната кампания за новия си парфюм. Тя е избрала пастелни цветове, за да представи свежестта и красотата на лятото. Певицата едва ли ще има особени затруднения да убеди почитателите си да купят продукта й.

Тя скоро ще се срещне с публиката си и на музикалната сцена, тъй като се готви да изнесе три концерта през май в Атлантик Сити, първите след раждането на дъщеря й Блу Айви, пише БГНЕС.