Попфолк певицата Таня Боева заминава за Щатите на пътуване, което тя обявява като турне.

Истината е, че тя има зелена карта и трябва всяка година да прекарва определено време зад Океана, за да си я запази.

През март тя ще пее и за българите в Чикаго в печално известната дискотека „Енигма".

Заведението е редовно място за сбирки на българските апаши в града, които често стават герои на криминалните хроники с арести за измами с кредитни карти.

По български тертип пред клуба обикновено стоят наредени скъпи автомобили, което отблъсква повечето от емигрантите ни в Чикаго, пише lifestyle.bg. Все едно сме пред мутренско заведение от 90-те в България, коментират те.

Заведението е едно от най-лъскавите в града, но как и с какви пари е построено, не е ясно.

Посетителите разказват как в дискотеката лесно може да намериш бял прах, с който да повдигнеш настроението. Употребата на кокаин е достигнала застрашителни размери в Чикаго.

Ето защо шефът на „Пайнер" изрично е забранил на своите певици да стъпват там. Той се притеснявал от медийни скандали, а и да не би певиците му да се подхлъзнат в греховни изпълнения докато са в чужбина.

Пайнера не само не разрешавал участия на певиците там, но и дори не искал те да ходят да се забавляват в дните когато не пеят.

Таня Боева обаче се продуцира сама и не е нужно да следва исканията на който и да е продуцент. След като през годините е пяла във всяко друго българско заведение в Чикаго, сега обстоятелствата явно са я принудили да пее и в съмнителната дискотека.